joi, 19 aprilie 2012

Spanac cu maioneza

Verdeturile sunt in top acum asa ca trebuie sa profitam la maxim in perioada de boom.
Ingrediente
- 500 g spanac tanar
- 150 g maioneza
- 50 g smantana
- 50 g branza telemea
- un catel de usturoi
- sare, piper

Mod de preparare
Frunzele de spanac se aleg si se spala in mai multe ape. Branza telemea se rade fin.
Se pun frunzele de spanac cu apa de pe ele intr-o oala cu capac. Se dau la foc mic pana cand se inabusa complet, amestecand o singura data(atentie procesul este rapid sa nu lasati oala nesupravegheata).
O data ce spanacul s-a racit complet se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, smantana, branza, usturoi tocat marunt si condimente dupa gust.

1 comentarii:

Dana Gherman spunea...

Reteta e super! Am incercat-o azi si am numai cuvinte de lauda. Eu am pus in loc de branza telemea cheddar cheese si a fost super si asa.

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...