Delicioasa! Secretul carnii de vita fragede este mentinea unei temperaturi constante pe tot parcursul gatirii. Un alt pont ar fi curatare carnii de vita de toate pielitele si taierea feliilor perpendicular pe fibra.
Ingrediente
-400 g carne de vita
-2 l supa de vita
-900 g fasole verde congelata
-100 g ceapa
-50 g pasta de tomate
-200 g rosii cherry
-25 g faina
-3 catei usturoi
-50 ml ulei
-patrunjel si marar verde
-1 lingurita boia ardei dulce
-sare, piper
Mod de preparare
1. Carnea se curata de pielite si se taie in bucati egale. Ceapa, usturoiul si verdeata se toaca fin. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa. Rosiile se taie jumatati.
2. Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei si 50 ml apa. Se adauga supa fierbinte si se lasa la foc potrivit si constant pana ce carnea e aproape gata. Se dizolva faina in 25 ml apa rece si pasta de tomate. Se adauga la carne impreuna cu boia, usturoi si fasole verde, continuand fierberea 20-30 de minute.
3. Se adauga jumatatile de rosii si se mai fierbe 5 minute, apoi se pun verdeturile tocate si se potriveste de condimente. Mancarica se serveste calda.
1 comentarii:
O mancarica de vara, gustoasa si sanatoasa!
Trimiteți un comentariu