marți, 24 mai 2011

Baked Ricotta sau Branza ricotta coapta

De curand am primit un minunat pachet "numai bunatati" de la soacra mea din Italia, asa ca urmeaza o tura de retete cu ingrediente made in Italy.


Ingrediente
-500 g ricotta
-2 oua
-1 legatura de cozi de hasme sau chive
-1 lingurita fulgi de chili
-sare, piper, ulei de masline

Mod de preparare
Ungeti cu ulei de masline forme mici de sufleu. Bateti ouale si amestecati-le cu ricotta, fulgi de chili, ceapa maruntita, sare si piper proaspat macinate. Impartiti compozitia intre formele de sufleu si dati-le la cuptorul preincalzit, la 180 C, pentru 30 de minute sau pana capata o usoara tenta aurie deasupra. Se scot, se lasa sa se raceasca complet si se servesc cu chipsuri de paine prajita. Se pot servi direct din forme sau rasturnate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...