joi, 7 aprilie 2011

Retrospectiva retetelor pentru Sarbatorile Pascale

Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, de aceea am facut o retrospectiva a tuturor retelor specifice acestei sarbatori pentru a va oferi o alternativa, dar promit sa revin cu alte noutati cat mai repede posibil:

1. Nelipsitul Drob de miel, dar in aluat - o reteta delicioasa pe care am propus-o in 2009:



2. Aperitivele pe care le-am propus pentru masa de Pasti din 2010: bulete de cascaval, snitele de porc, crochete de piept de pui, drob, oua rosii, saratele, prosciuto cu perle de branza si verdeturi, chec de carne.

Aperitive Meniu Paste 2010


Alaturi de aperitivele de mai sus am servit o gustoasa Ciorba de miel. Bineinteles ca nu putea sa lipseasca desertul, o combinatie de capucino si piersici zemoase care s-a "evaporat" cat ai zice peste :)) - Tort de capucino cu piersici

3. Oua in stil italian, asa cum am precizat si cand v-am facut cunoscuta aceasta minunata reteta, este o alternativa delicioasa pentru ouale rosii care va raman de Pasti, dar cu siguranta este binevenita si la masa de Pasti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...