joi, 17 martie 2011

Mancarica de ciuperci cu ficat


Adi adora ciupercile, dar nu e prea incantat de ficat asa ca am gasit o combinatie pe care nu o poate refuza;)))

Ingrediente
-300 g ficat de pasare
-600 g ciuperci
-300 ml suc de rosii sau bulion
-150 ml vin
-100 ml ulei
-100 g ceapa
-marar si patrunjel verde
-zeama de lamaie
-sare, piper

Mod de preparare
1.Ficatul se spala si se taie in felii mai mici.Ceapa se toaca marunt.Ciupercile se spala bine, apoi se taie in felii mai mari.Patrunjelul si mararul se toaca marunt.
2.Ceapa se caleste in ulei apoi se adauga ciupercile, vinul, sucul de rosii, piperul, sarea, zeama de lamaie si verdeata.Se fierb cam 30 de minute, acoperite cu un capac.
3.Feliile de ficat se presara cu piper, se dau prin faina si se prajesc.La final se sareaza.Mancarea se serveste calda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...