marți, 11 ianuarie 2011
Friptura tocata
Merge minunat alaturi de o garnitura de cartofi piure cu usturoi.
Ingrediente
-1 chifla veche de o zi
-1 rosie
-1 ardei rosu
-1 ardei verde
-1 ardei galben
-2 cepe rosii
-2 linguri ulei de masline
-2 catei de usturoi
-100 g mozzarella
-800 g carne tocata de vita
-2 oua
-1 lingurita cimbru tocat
-1 lingurita oregano tocat
Mod de preparare
1.Se inmoaie chifla in apa.Se taie rosiile felii, ceapa rondele si ardeii fasii.Se incinge uleiul si se caleste ceapa si se adauga ardeii.Se sareaza si se pipereaza.
2.Se incinge cuptorul la 200 C.Se toaca usturoiul si se taie felii mozzarella.Se stoarce chifla si se framanta cu carnea tocata, oua, usturoi, cimbru si oregano.Se condimenteaza cu sare si piper.
3.Se aseaza compozitia intr-o tava pentru gratin si se orneaza cu amestecul de legume, rosii si mozzarella.Se coace pentru 40 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Foarte fain! Imi faci o foameee...:D
foarte bine arata!
Trimiteți un comentariu