vineri, 17 decembrie 2010
Pernute si melci cu ficat
Umplutura este divina.
Ingrediente
-400 g aluat foietaj
-300 g ficat de pui
-110 g unt
-1 ceapa
-1 catel de usturoi
-1 lingura smantana
-1 lingurita mustar
-sare,piper
-1 galbenus
-putin lapte
Mod de preparare
1. Se lasa aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Se pune untul la topit si se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt.Se lasa pana se inmoaie ceapa si se aduga ficateii.Se prajesc cateva minute pana sunt bine patrunsi.
2. Se aduga smantana, mustar, sare si piper dupa gust.Se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin robot.Se taie aluatul fasii pentru melci si patrate pentru pernite.Se ung cu compozitia de ficat.Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus batut cu putin lapte.Se coc 15-20 de minute in cuptorul incins.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu