marți, 2 noiembrie 2010
Ficatei de pasare cu aroma de vin
Ingrediente
-500 g ficatei de pasare
-1 lingura faina
-100 g bacon
-2 cepe
-2 linguri ulei de masline
-4 linguri vin rosu
-150 ml supa de pasare
-sare,piper,salvie
Mod de preparare
1.Se spala ficateii,se sterg cu prosoape de hartie si se indeparteaza pielitele.Se tavalesc ficateii prin faina.Se taie marunt baconul.Se curata ceapa si se taie rondele.
2.Se incinge uleiul intr-o tigaie.Se prajesc ficateii 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe o farfurie si se adauga in tigaie baconul si ceapa.Se rumenesc putin si se sting cu vin si supa.Se adauga ficateii si se lasa inca 15 minute,amestecand din cand in cand.Se condimenteaza cu sare,piper si salvie.Se servesc cu garnitura de orez si salata de varza.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu