marți, 26 octombrie 2010
Croque mademoiselle
Ingrediente
-1 ceapa rosie
-2 lingui zahar
-50 ml otet balsamic
-150 g branza albastra zdrobita
-100 g parmezan ras
-1 lingura smantana
-1 ou
-1 lingurita mustar
-12 felii de paine de secara
-ulei de masline
Mod de preparare
Se taie rondele ceapa rosie.Se aseaza intr-o craticioara cu zahrul si otetul balsamic si se lasa sa fiarba la foc moale cca 25 de minute.Se incinge cuptorul. Se amesteca branza albastra cu parmezan,smantana,ou si mustar.Se ung feliile de secara cu ulei de masline si se prajesc putin in cuptorul incins. Se scot si se aseaza deasupra compozitia de ceapa, apoi cea de branza si se mai dau la cuptor 5 minute pana se rumeneste branza.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu