joi, 28 octombrie 2010
Ceafa de porc in sos de ardei
Ingrediente
-4 ardei grasi rosii
-3 linguri ulei
-1 ceapa
-150 g porumb din conserva
-500 g ceafa de porc
-1 lingurita bulion
-250 ml supa
-150 g branza de vaci
-sare, piper
Mod de preparare
1.Se taie cubulete ardeii grasi, jumatate se calesc in ulei cam 4 minute.Se adauga 2 linguri de apa si se paseaza.Se toaca ceapa.Se lasa sa se scurga conservea de porumb.
2. Se sareaza si se pipereaza carnea si se prajeste.Se scoate din tigaie si se infasoara in folie de aluminiu.Se da la cuptor pentru 10 minute.Se caleste ceapa, se adauga restul de ardei gras si porumbul.Dupa 3 minute se adauga bulionul,supa,branza si pireul de ardei.Se serveste friptura cu sosul rezultat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu