marți, 7 septembrie 2010

Ardei umpluti cu ciuperci


A venit si vremea legumelor de toamna...

Ingrediente
-8 ardei mari
-o mini-bagheta
-200 ml lapte
-1 ou
-2 cepe
-200 g ciuperci
-100 g muschi de porc
-2 linguri unt
-sare, piper

Mod de preparare
1.Se pune intr-un bol laptele si oul si se bat cu putina sare.Se taie mini-bagheta cubulete si se pune la inmuiat in aceasta compozitie. Intre timp se spala si se taie ardeii la capete si se curata de seminte. Capacelele de ardei se taie cu atentie si se pastreaza ca sa se puna deasupra in faza finala.
2. Se taie muschiul de porc si se pune la prajit pana se rumeneste. Peste carne se adauga ceapa tocata marunt care se caleste pana devine sticloasa. La sfarsit se adauga ciupercile taiate si se lasa sa se caleasca. Se amesteca cu compozitia de paine stoarsa si se condimenteaza de sare si piper.
3. Se umplu ardeii deja pregatiti. Se unge tava cu unt si se aseaza ardeii umpluti cu cate un cubulet de unt deasupra. Se dau la cuptor pentru 20 de minute la 180 C. Inainte cu 5 minute de a fi gata se adauga si capacele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...