sâmbătă, 3 iulie 2010
Ciuperci umplute
Adi le adora de-a dreptul asa ca trebuia sa i le fac.
Ingrediente
-1 kg ciuperci grill
-200 g sunca
-1 ceapa
-1 catel usturoi
-1/2 legatura patrunjel
-150 g cascaval
-sare, piper
Mod de preparare
1. Curatati ciupercile de pielita si le rupeti piciorul, pe care il veti pastra pentru umplutura. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se soteaza in putin ulei de masline. Se taie marunt piciorusele de la ciuperci si se adauga la ceapa si usturoi. Se sareaza si se prajesc pana se evapora umiditatea din ciuperci.
Se taie sunca cuburi mici si se prajeste 3-4 minute cu copozitia de ciuperci. Se pipereaza si se asezoneaza cu patrunjelul taiat marunt.
2. Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie. Cascavalul se da pe razatoare si se presara deasupra ciupercilor care se pun pe o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute. Se sevesc calde.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Arata tare bine,si noua ne plac tare mult,eu le fac destul de des.O seara placuta.
Arata super! Si mie imi plac ciupercile, o sa incerc si eu reteta ta.
Trimiteți un comentariu