duminică, 2 mai 2010
Ardei umpluti cu carne de miel
Super delicioasa mancarica si in plus are o tenta greceasca ceea ce imi place si mai mult.
Ingrediente
-5 ardei kapia rosii
-1 ceapa
-2 catei usturoi
-2 rosii
-350 g carne de miel tocata
-1 ou
-2 linguri pesmet
-150 g feta
-100 ml supa
-cimbru verde tocat
-sare si piper
Sos
-300 ml iaurt
-1 lingura suc de lamaie
-2 linguri oregano
-sare, piper
Mod de preparare
1. Cuptorul se incinge la 200 C. Se taie pe lung un capac la fiecare ardeu si se curata de cotor, samburi si pielite. Se curata de seminte rosiile si se taie pulpa cuburi. Se toaca marunt ceapa si usturoiul.
2. Se framanta carnea tocata cu un ou , pesmet si cimbru tocat. Se condimenteaza si se adauga ceapa, usturoiul si rosiile.Se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se toarna pe langa ei supa si se da la cuptor pentru 25 de minute.
3. Se zdrobeste branza, se presara pe ardei si da la cuptor inca 10 minute. Se prepara sosul amestecand iaurtul cu zeama de lamaie, oregano, sare si piper. Se servesc calzi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu