marți, 6 aprilie 2010

Ciorba de miel


Reteta este preluata de la Gourmandine si este pentru prima data cand mananc acest fel de ciorba, dar nu va fi cu singuranta ultima data.

-1kg si 500 g carne de miel
-1 ceapa
-150 g telina radacina
-3 buc pastarnac
-3 morcovi
-50 g orez
-1 lingurita vegeta
-sare, piper
-leustean verde

Se curata bine carnea de miel. Se pune apa la fiert si cand da in clocot se ia de pe foc. Se lasa carnea in aceasta apa clocotita pentru 10 minute, eliminanad astfel putin mirosul de miel. Se scoate carnea si se pune la fiert impreuna cu legumele taiate marunt si o lingurita de vegeta. Cu 25 de minute inainte sa fie gata se adauga orezul si se condimenteaza cu sare si piper. Cand e gata se ia de pe foc si se adauga leusteanul tocat marunt. Se poate servi cu smantana si ardei iute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...