sâmbătă, 20 februarie 2010
Pui cu tarhon
Ingrediente
-750 g cartofi albi
-1 lingura tarhon
-500 g piept de pui
-2 linguri de ulei
-sare, piper
-150 ml lapte cald
-60 g unt
-nucsoara
-2 linguri pesmet
Mod de preparare
1.Curatati cartofii, spalati-i, taiati-i cuburi si puneti-i la fiert impreuna cu sare. Intre timp spalati pieptul bine, stergeti-l cu un servet si taiati-l fasii. Se prajeste in ulei 2 minute, apoi se condimenteaza cu sare, piper si tarhon. Se mai lasa la inabusit 10 minute.
2.Se strecoara cartofii si se fac pireu impreuna cu lapte, 30 g unt, sare si nucsoara. Se aseaza pieptul pe fundul unei tavi de sufleu si se acopera cu pireu. Se presara pesmet si untul ramas, taiat sub forma de fulgi. Se da la cuptor pentru 40 de minute.Se serveste cu salata de varza.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu