Ingrediente
-1 ceapa rosie mica
-6 rosii
-2 linguri otet
-sare, piper
-4 linguri ulei de masline
-2 linguri verdeturi provensale
-4 linguri pesmet
-60 g parmezan
-2 oua
-2 linguri faina
-8 snitele mici curcan
-1 lingura unt
-2 linguri ulei
Mod de preparare
1. Se toaca ceapa pestisor. Se taie rosiile felii. Se amesteca otetul cu sare, piper; se inglobeaza uleiul de masline cu telul. Intr-un castron se amesteca aceasta vinegreta cu ceapa tocata si feliile de rosii.
2. Se amesteca intr-o farfurie adanca verdeturile cu pesmetul si parmezanul. Intr-o alta farfurie se bat ouale. In a treia farfurie se aseaza faina amestecata cu sare si piper.
3. Se trec snitelele mai intai prin faina, apoi prin oua si in final prin amestecul de pesmet. Se incing intr-o tigaie untul si uleiul, se prajesc snitelele pe ambele fete cam 5 minute. Se servesc cu salata de rosii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu