vineri, 4 septembrie 2009

Tocanita de pui cu ciuperci


Pentru tocanita:
-100 g castraveciori murati
-800 g ciuperci champinion
-400 g file de piept de pui
- 700 ml supa de pui
-2 linguri mustar
-marar
-ulei

Pentru garnitura:
-1 kg cartofi
-2 cepe
-ulei

Mod de preparare
1. Se spala cartofii si se fierb in apa cca 25 de minute. Se scurg, se decojesc si se lasa sa se raceasca. Se toaca ceapa si se taie marunt castravetii. Ciupercile se taie felii. Se sterge carnea si se taie cuburi. Se prajeste 3 minute in 3 linguri ulei. Se sareaza, se pipereaza si se scoate. Se prajesc ciupercile in uleiul ramas si se stinge cu supa. Se da la fiert si se adauga carnea si castravetii. Se lasa sa se inabuse cateva minute si se adauga mustarul.
2. Se taie cartofii cuburi si se prajesc intr-o lingura de ulei cam 10 minute. Se adauga si ceapa si se prajeste 5 minute. Se sareaza si se pipereaza. Se serveste tocanita de cartofi ornata cu marar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...