Ingrediente
-1 fir telina
-1 morcov
-1 ceapa
-1 catel usturoi
-6 linguri ulei de masline
-1 lingura bulion
-450 ml supa
-400 g rosii din conserva
-1 lingurita cimbru
-1 lingurita oregano
-400 g carne tocata de vita
-2 vinete
-sare si piper
Mod de preparare
1. Se taie cuburi telina si morcovii. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc intr-o lingura de ulei. Se adauga bulion, supa si rosiile din conserva taiate cuburi si se lasa sa fiarba la foc moale cca 20 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga verdeturile. Intre timp se prajeste carnea tocata pana se faramiteaza. Se adauga 1/4 din cantitatea de sos se rosii, sare, piper si cuburile de legume.
2.Se incinge cuptorul la 180 C. Se taie vinetele si se prajesc pe ambele fete. Se lasa sa se scurga pe prosoape de hartie. Pe fiecare felie de vanata se aseaza o portie de carne, se ruleaza si se aseaza in tava. La final se toarna sosul de rosii ramas si se coc cca 25 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu