joi, 6 august 2009

Briose cu gem de caise


Sunt cele mai pufoase briose pe care le-am mancat pana acum.

Ingrediente
- 60 g unt
- 1/4 cup zahar
- 2 oua
- 1/2 cup lapte
- 1 cup iaurt de caise
- 2 cups faina care creste aluatul singura
- 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 1/2 lingura gem de caise

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Tapetati formele pentru briose cu hartie de copt sau ungetile cu unt si tapetatile cu faina. Amestecati cu mixerul untul impreuna cu zaharul. Incorporati ouale pe rand, iar mai apoi laptele si iaurtul. Cerneti deasupra faina si bicarbonatul si amestecati bine. 2. Repartizati compozitia in forme pana la o inaltime de 3/4. Puneti cate o bobita de gem in mijloc si impingeti-o usor cu degetul. Se da la cuptor pentru 20 de minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...