vineri, 8 noiembrie 2013

Chiftele de conopida

Intotdeauna vreau sa incerc ceva nou cu un ingredient cheie. Conopida e pe lista neagra, pentru ca in general nu ne prea place si nu sunt multe feluri de a o pregati. Asa ca am apelat la amicul meu de baza Pinterest :) pentru o reteta buna si ca de obicei nu m-a dezamagit. Aceste chiftelute pot fi servite ca aperitiv sau garnitura.


Ingrediente
- o conopida medie
- 2 oua(eu am avut un ou si 2 galbenusuri)
- 60 g cascaval Cheddar, ras
- 60 g pesmet
- putin chili macinat
- sare, piper
- ulei de masline

Mod de preparare
1. Tiati conopida in bucati mai mici. Fierbeti-o in apa cu sare, pana este bine patrunsa. Strecurati-o si cat este inca calda, dati-o pe razatoare si amestecati-o cu restul ingredientelor.



2. Formati cu ajutorul instrumentului pentru inghetata chiftele de marimi egale pe care le prajiti in ulei de masline incins. Serviti cu ketchup de casa. Sursa


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...