vineri, 1 martie 2013

M&M Cookies

I-am facut impreuna cu Sofia, care s-a bucurat asa de tare ca ea avea dreptul sa aleaga si sa puna ce bombenele trebuie pe fiecare. E tare distractiv pentru copii in bucatarie, pentru ca se simt importanti cand au de luat decizii.
Sursa
  Ingrediente
- 1 cup unt moale
- 1/2 cup zahar tos
- 1/2 cup zahar brun
- 1 ou
- 1 lingurita esenta de vanilie
- un praf de sare
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 2 cups faina
- 2 cups Bombonele M&M
Conversie Cup in Grame
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Tapetati o tava de aragaz cu hartie de copt, sau daca aveti o tava de biscuiti e si mai bine.
2. Mixati untul impreuna cu cele doua tipuri de zahar, pana capata o consistenta cremoasa. Adaugati oul si esenta de vanilie si mixati din nou foarte bine.
3. Apoi e randul ingredienteleor uscate, care se cern deasupra. Se mixeaza din nou, pana obtinem un aluat omogen. Se pun cantitati egale(va puteti folosi de aparatul pentru globuri de inghetata, sau de masura de 1/4 cup) in tava, lasand distanta intre ele si se orneaza cu bombonele M&M de toate culorile, pe care le apasam putin in aluat.
4. Se coc timp de 10 minute, se scot si se lasa sa se raceasca putin. Apoi se iau cu o paleta si se pun pe un gratar de bucatarie. La fel se procedeaza si cu restul de aluat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...