luni, 4 iunie 2012

Gogosi inodate




Hai sa incepem saptamana cu dreptul! Cine vrea gogosi? La mine-n casa se aude: eu, eu, eu...eu.(sursa Gourmandine)

Ingrediente
- 350 g faina
- 60 g zahar
- 125 g crema de branza
- 1 plic drojdie uscata
- 1 ou
- 125 ml lapte
- un praf sare
- 1 lingura ulei
- 1 plic zahar vanilat
- coaja si suc de lamaie
- zahar pudra

Mod de preparare
1. Daca avet o masina de paine "Jackpot!" v-ati scos de la o gramada de lucru. Se pun in cuva ingredientele in ordinea urmatoare: lapte caldut, ulei, ou, zahar, arome(zahar vanilat si lamaie), crema de branza, drojdia, faina si sarea. Dati pe programul de aluat framantat si dospit/aluat pizza (11 la mine) si veti obtine o minunatie numai buna de modelat, dospita la maxim. Daca nu aveti masina, framantati aluatul in mod traditional si lasati-l la crescut o ora intr-un loc caldut, fara curenti de aer.
2. Rasturnati aluatul pe o masa de lucru infarinata si rupeti bucatele din el pe care sa le rulati sub forma de bastonase de 10 cm. Inodati bastonasele si prajiti-le in baie de ulei, apoi scoateti-le pe o hartie de bucatarie absorbanta. Pudrati-le cu zahar si bucurati-va de o portie buna de gogosi cum n-ati mai mancat! Enjoy!


1 comentarii:

Adina spunea...

Eu-l meu se aude pana la tine? apetisante rau innodatele astea.Pup

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...