duminică, 25 martie 2012

Aripioare crocante la cuptor

Daca inca nu ati auzit de Lucinda cu siguranta veti auzi de acum incolo pentru ca are niste retete minunate, simple si care ies sigur. Eu am incercat-o pentru prima data pe asta si am fost uimita de rezultat. Savurati!



Ingrediente
- 20 aripi de pui
- 3 oua
- 60 g faina
- 60 g pesmet
- 60 g susan
- 3 catei de usturoi
- 2 lingurite sare
- 1/4 lingurita boia iute


Mod de preparare
1. Curatati aripile de impuritati si stergeti-le cu un prosop de bucatarie. Preagatiti doua tavi mari cu hartie de copt. Preincalziti cuptorul la 180 C. Bateti usor cele trei oua. Tocati marunt usturoiul si amestecati-l cu faina, pesmet, susan si condimente.
2. Asezati aripile intr-un bol mare si turnati ouale batute peste ele. Amestecati cu ajutorul mainilor pana ce toate aripile sunt bine unse. Dati fiecare aripa prin amestecul de susan si asezati-o pe tava de copt. Procedati la fel si cu restul. Dati tava la cuptor pentru 30 de minute, apoi mariti temperatura la 200 C si mai lasati 20-30 de minute pana devin brun-aurii. Pofta buna!

4 comentarii:

Edith spunea...

Nu stiu cine este Lucinda, insa aripioarele tale arata minunat! :)

Dana Gherman spunea...

De cand am vazut pozele...salivez, delicios!

Claudia Mic spunea...

Multumesc Edith

Claudia Mic spunea...

Danuta fa si tu o portie!Nu vei regreta!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...