miercuri, 19 ianuarie 2011
Choux a la creme cu frisca
Avand in vedere ca suntem topiti dupa tot ce e mic si plin de crema, astea au ajuns direct "la suflet".
Ingreduente
-50 g unt
-sare
-2 plicuri zahar vanilat
-180 g faina
-3 oua mari
-250 ml frisca
-50 g ciocolata
Mod de preparare
1.Se dau in fiert 250 ml apa cu unt, un praf de sare si zahar vanilat.Se adauga faina dintr-o data si se amesteca pana ce aluatul se desprinde ca o galusca de pe fundul vasului. Se pune intr-un bol, se lasa sa se racoreasca putin si se inglobeaza ouale pe rand, amestecand dupa fiecare.
2.Se preincalzeste cuptorul la 210 C si se spriteaza gramajoare.Se coc 25 de minute.Se scot si se lasa sa se raceasca.Se bate frisca si se umplu gogosile, iar pe deasupra se orneaza cu ciocolata topita.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
unele dintre cele mai bune prajiturele, astea sunt! si mie imi plac mult de tot!
Arata delicios si stiu ca sunt excelente la gust!
Trimiteți un comentariu