miercuri, 7 iulie 2010
Pizza cu carnati
Avand in vedere ca suntem mari amatori de pizza de fiecare data incerc ceva nou.
Aluat dospit faramicios
-400 g faina
-1 plic drojdie uscata
-1/2 lingurita sare
-1 lingura zahar
-100 g margarina
-150 ml lapte
-2 linguri ulei de masline
Topping
-2 carnati cabanos
-2 carnati polonez
-400 g rosii pasate din conserva
-1 ardel verde
-1 ardel rosu
-1 ceapa
-1 lingurita maghiran
-1 lingurita cimbrisor
-2 linguri legume murate
-2 linguri cozi de ceapa verde
-200 g cascaval
Mod de preparare
1. Se cerne faina intr-un bol mare si se face fantanita in mijloc, unde se pun drojdia, sarea si zaharul. Se adauga margarina bucatele si se framanta pana ce se obtine un aluat de consistenta pesmetului. Laptele se incalzeste putin, se amesteca cu uleiul de masline si se adauga la compozitie. Se framanta un aluat omogen care se lasa sa dospeasca 30 de minute intr-un loc caldut.
2. Pentru topping se taie ardeii fasii subtiri,ceapa pestisor, carnaciorii rondele si ceapa verde marunt.Se intinde o foaie de aluat lasand o margine destul de inalta si se aseaza ingredientele in urmatoarea ordine:rosiile pasate, ceapa, ardeii, carnatii, condimentele, legumele murate, cozile de ceapa si cascavalul ras. Se da la cuptor la 220 C pentru 25 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
yami
Trimiteți un comentariu