sâmbătă, 3 iulie 2010

Ciuperci umplute


Adi le adora de-a dreptul asa ca trebuia sa i le fac.

Ingrediente
-1 kg ciuperci grill
-200 g sunca
-1 ceapa
-1 catel usturoi
-1/2 legatura patrunjel
-150 g cascaval
-sare, piper

Mod de preparare
1. Curatati ciupercile de pielita si le rupeti piciorul, pe care il veti pastra pentru umplutura. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se soteaza in putin ulei de masline. Se taie marunt piciorusele de la ciuperci si se adauga la ceapa si usturoi. Se sareaza si se prajesc pana se evapora umiditatea din ciuperci.
Se taie sunca cuburi mici si se prajeste 3-4 minute cu copozitia de ciuperci. Se pipereaza si se asezoneaza cu patrunjelul taiat marunt.
2. Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie. Cascavalul se da pe razatoare si se presara deasupra ciupercilor care se pun pe o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute. Se sevesc calde.

2 comentarii:

mirela spunea...

Arata tare bine,si noua ne plac tare mult,eu le fac destul de des.O seara placuta.

Ana spunea...

Arata super! Si mie imi plac ciupercile, o sa incerc si eu reteta ta.

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...