sâmbătă, 26 iunie 2010

Biscuiti cu fulgi de ciocolata


Extrem de rapizi, numai buni pentru musafiri neanuntati sau pentru un mic dejun delicios alaturi de o cana cu lapte.

Ingrediente
-175 g faina
-o lingurita praf de copt
-1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
-75 g margarina
-50 g zahar
-3 linguri golden syrup*
-125 g ciocolata cu lapte

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C inainte de a coace.Tapetati cu hartie o tava intinsa si ungeti cu putin ulei. Intr-un castron mare cerneti faina, adaugati praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Taiati margarina in bucatele mici, adaugati-le si pe acestea in castron si amestecati totul cu mana. Adaugati zaharul, golden syrup si ciocolata taiata marunt si amestecati pana obtineti o pasta omogena.
2. Din aceasta pasta formati fursecuri nu prea mari sub forma de bile pe care le veti aseza in tava de copt, avand grija sa ramana putin spatiu intre ele ca sa aiba loc sa creasca. Apasati-le usor cu varful degetelor ca sa le aplatizati. Coaceti circa 15 minute. Cand sun gata transferati-le pe un gratar pentru a se raci complet.

*reteta pentru golden syrup sau zahar lichid o gasiti la categoria "Altele"

1 comentarii:

Craita spunea...

asa frumosi si cred ca inimaginabil de gustosi...

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...