sâmbătă, 24 aprilie 2010

Paste cu scoici si leurda


In sfarsit a aparut regina padurilor de primavara:leurda.O ador in toate formele ei, iar anul asta am pus sa avem si la iarna. Asa ca va poftesc sa savurati o portie de "primavara"...

Ingrediente
-400 g spaghete
-2 rosii
-1 ceapa
-1 catel de usturoi
-300 g miez de scoici marunte
-1 lingura unt
-200 ml smantana lichida pentru gatit
-1 legatura leurda
-sare, piper

Mod de preparare
Spaghetele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se taie rosiile cuburi. Se incinge untul si se prajesc ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga scoicile si se inabuse pentru 5-6 minute. Se pun si rosiile si se mai tine 3 minute. La final se condimenteaza, se adauga smantana si leurda taiata fasii si se mai lasa pe foc 2 minute. Se scurg pastele si se amesteca cu sosul de leurda.

4 comentarii:

diamond spunea...

arata foarte foarte bine!:D

Gherman Dana spunea...

Deja nu mai pot...am o pofta in mine de numa. Te anunt cand trec prin Beclean...ca vin pe omenie..

Claudia Mic spunea...

Danutza te astept cu drag si cu masa plina!:)

Pica Flori spunea...

Bine te-am gasit! O noua provocare se anunta in blogosfera culinara romaneasca!Daca vrei sa te inscrii si sa dai sfoara in tara mai departe ,te astept la mine pe blog.
Numai bine iti doresc!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...