sâmbătă, 24 aprilie 2010
Paste cu scoici si leurda
In sfarsit a aparut regina padurilor de primavara:leurda.O ador in toate formele ei, iar anul asta am pus sa avem si la iarna. Asa ca va poftesc sa savurati o portie de "primavara"...
Ingrediente
-400 g spaghete
-2 rosii
-1 ceapa
-1 catel de usturoi
-300 g miez de scoici marunte
-1 lingura unt
-200 ml smantana lichida pentru gatit
-1 legatura leurda
-sare, piper
Mod de preparare
Spaghetele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se taie rosiile cuburi. Se incinge untul si se prajesc ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga scoicile si se inabuse pentru 5-6 minute. Se pun si rosiile si se mai tine 3 minute. La final se condimenteaza, se adauga smantana si leurda taiata fasii si se mai lasa pe foc 2 minute. Se scurg pastele si se amesteca cu sosul de leurda.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
arata foarte foarte bine!:D
Deja nu mai pot...am o pofta in mine de numa. Te anunt cand trec prin Beclean...ca vin pe omenie..
Danutza te astept cu drag si cu masa plina!:)
Bine te-am gasit! O noua provocare se anunta in blogosfera culinara romaneasca!Daca vrei sa te inscrii si sa dai sfoara in tara mai departe ,te astept la mine pe blog.
Numai bine iti doresc!
Trimiteți un comentariu