miercuri, 7 aprilie 2010
Oua in stil italian
Aceasta reteta vine ca o solutie la ouale rosii ramase de la Paste si este cu adevarat delicioasa.
Ingrediente
-6 oua fierte
-1 ceapa
-2 linguri unt
-450 ml pasata de rosii
-2 catei de usturoi tocati
-200 g mozzarella
-3 linguri smantana
-sare,piper,boia,nucsoara,oregano
Mod de preparare
1. Se taie ceapa marunt si se caleste in untul topit. Se adauga pasata de rosii si usturoiul tocat. Se condimenteaza cu sare,piper,boia si o lingurita de oregano. Se lasa la foc potrivit pentru 10 minute, amestecand din cand in cand.
2. Se taie ouale jumatati si se scoate galbenusul. Acesta din urma se paseaza si se amesteca cu mozzarella data pe razatoare, smantana, sare, piper si nucsoara. Se toarna sosul de rosii intr-o tava de ceramica si se aseaza in el albusurile umplute cu compozitia de galbenusuri. Se da la cuptor pentru 15 minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
arata foarte bine,cu siguranta am sa o fac zilele astea.
O seara placuta!!
Astept sa vina sarbatorile sa imi ramana oua rosii sa pot sa fac, pare un preparat gustos si usor de facut.
Trimiteți un comentariu