sâmbătă, 13 februarie 2010

Rulada SF Valentin



LA MULTI ANI!!! plini de iubire alaturi de mine ii doresc din tot sufletul barbatelului meu darg si scump. Te iubesc ADI!

Ingrediente
-4 oua
-4 linguri zahar
-1 pachet zahar vanilat
-3 linguri faina
-1 lingura amidon
-250 g dulceata de capsuni
-50 ml sirop de capsuni
-4 linguri nuca de cocos

Mod de preparare
1. Se bat albusurile cu 2 linguri de zahar si zahar vanilat.Galbenusurile se amesteca cu restul de zahar, pana ce acesta din urma se topeste complet. Se adauga apoi la compozitia de albusuri si se omogenizeaza bine. Se cern deasupra faina si amidonul, care la randul lor se incorporeaza in aluat.
2. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se uniformizeaza aluatul in ea. Se da la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Se rastoarna pe un prosop umed si se ia hartia de copt. Se ruleaza in prosop si se lasa sa se odihneasca 15 minute. Se amesteca dulceata cu 2 linguri de nuca de cocos. Se deruleaza blatul si se unge cu dulceata. Se ruleaza, apoi se pensuleaza cu sirop si se da prin nuca de cocos ramasa.
SE SERVESTE CU DRAGOSTE.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...