duminică, 17 ianuarie 2010

Pulpe de pui cu rosii


M-am saturat de atata porc sarbatorile astea asa ca am hotarat sa schimb meniul pe ceva mai lejer.

Ingrediente
-6 pulpe superioare de pui
-1 kg rosii
-2 legaturi ceapa verde
-2 legaturi patrunjel
-6 catei de usturoi
-sare, piper

Mod de preparare
1. Se curata bine pulpele si se lasa sa se scurga de apa. Se taie partea alba si putin din partea verde de la ceapa,apoi se pune la calit in putin ulei. Se adauga pulpele si se rumenesc pe toate partile.
2. Intre timp se oparesc rosiile si se curata de coaja. Se taie cuburi si se adauga la carnea din tava. Se fierbe pentru 10 minute, condimentand mai intai cu sare si piper.
3. Se taie usturoiul marunt, la fel si patrunjelul. Se adauga la carne, pastrand putin patrunjel pentru ornat. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana ce carnea este gata. Se serveste cu piure de cartofi si se orneaza cu patrunjelul ramas.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos blog ! Te invitam sa te inscrii pe www.e-blogdirector.blogspot.com

Multumim !

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...