marți, 2 iunie 2009

Tocanita de porc aromata


Ingrediente
-40 g faina alba
-1 kg muschi de porc taiat bucati de 2 cm
-2 linguri ulei de masline
-1 in carnat de casa taiat in bucati de 1.5 cm
-2 ardei capia rosii
-1 ardel capia verde
-2 cepe rosii
-3 catei de usturoi
-1 lingurita boia
-1/2 lingurita sofran
-500 ml suc de rosii concentrat
-375 ml supa de pui
-sare si piper

Mod de preparare
1. Se amesteca faina cu sare si piper.Se da carnea prin faina si se scutura de exces. Incalziti uleiul de masline intr-o tava teflonata si prajiti mai intai carnatul apoi carnea.
2. Le pastrati acoperite intr-o farfurie sa nu se raceasca si puneti peste uleiul in care s-au prajit ardeii si ceapa taiate bucati mari. Prajiti la foc mediu pentru 5 minute si adaugati usturoiul tocat, boiaua si sofranul si mai inabusiti pentru un minut. Se adauga repede sucul de rosii si supa de pui.
3. Se mai adauga carnea si carnatul si se amesteca bine. Se acopera si se da la foc mic pentru 30 de minute, apoi se descopera si se da focul tare amestecand pana ce carnea de porc este patrunsa bine. Se serveste cu mamaliga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...