vineri, 13 februarie 2009

Rulouri de porc cu cabanos


E prima reteta pe care am fotografiat-o si care mi-a adus un premiu nesperat si anume o tigaie de la Tefal daruita de revista Libertatea pentru femei.

E o reteta facuta printr-o inspiratie de moment care a rezultat in ceva extraordinar de gustos.

Ingrediente:
- 500 g muschi de porc
- 200 gr cabanos
- ulei pentru prajit
- 50 gr mustar
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
1. Se taie muschiul felii ca pentru snitele, apoi se bat usor bucatile de carne cu ciocanul si se ung cu mustar. se pune pe fiecare felie de carne cate un cabanos taiat la marimea snitelului si se ruleaza. Se leaga cu ata si se rumenesc intr-o tigaie incinsa cu ulei.
2. Rulourile prajite se pun separat intr-o tava, iar in uleiul ramas in tigaie se pun condimentele si un pahar cu apa. Se incalzeste putin pe foc si se toarna apoi peste rulourile din tava. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 20 de minute.
3. Rulourile se servesc cu piure de cartofi sau cu amestec mexican.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...