Daca inca nu ati auzit de Lucinda cu siguranta veti auzi de acum incolo pentru ca are niste retete minunate, simple si care ies sigur. Eu am incercat-o pentru prima data pe asta si am fost uimita de rezultat. Savurati!
Ingrediente
- 20 aripi de pui
- 3 oua
- 60 g faina
- 60 g pesmet
- 60 g susan
- 3 catei de usturoi
- 2 lingurite sare
- 1/4 lingurita boia iute
Mod de preparare
1. Curatati aripile de impuritati si stergeti-le cu un prosop de bucatarie. Preagatiti doua tavi mari cu hartie de copt. Preincalziti cuptorul la 180 C. Bateti usor cele trei oua. Tocati marunt usturoiul si amestecati-l cu faina, pesmet, susan si condimente.
2. Asezati aripile intr-un bol mare si turnati ouale batute peste ele. Amestecati cu ajutorul mainilor pana ce toate aripile sunt bine unse. Dati fiecare aripa prin amestecul de susan si asezati-o pe tava de copt. Procedati la fel si cu restul. Dati tava la cuptor pentru 30 de minute, apoi mariti temperatura la 200 C si mai lasati 20-30 de minute pana devin brun-aurii. Pofta buna!
4 comentarii:
Nu stiu cine este Lucinda, insa aripioarele tale arata minunat! :)
De cand am vazut pozele...salivez, delicios!
Multumesc Edith
Danuta fa si tu o portie!Nu vei regreta!
Trimiteți un comentariu