joi, 27 ianuarie 2011

Anunt umanitar - Un medic băimărean are nevoie de ajutorul semenilor


Am primit link-ul de mai jos de la o prietena si sincer nu am putut sa raman rece vazand nevoia pe care o are acest tanar de la noi toti. Este si el un fost sincaist - Colegiul National "Gh. Sincai" Baia Mare, promotia 1996 si din cate am inteles un baiat cu totul deosebit, de precizat nefumator.
Ma gandesc cu stupoare ca oricare am putea fi in locul lui, de aceea apelez la altruismul vostru si va invit pe fiecare dintre voi sa il ajute cu ce poate.


Articol din pagina electronica a ziarului Adevarul:

A salvat zeci, chiar sute de vieţi ca medic de Urgenţă, iar acum are el nevoie de ajutor. Florin Fanea este doctor, are 33 de ani şi a fost diagnosticat cu neoplasm pulmonar. Pentru o nouă şansă la viaţă, acesta are nevoie de 150.000 de dolari pentru un tratament în America.Florin Fanea este medic specialist de urgenţă la Spitalulo Militar „Carol Davilla" din Bucreşti. Originar din Baia Mare, el a plecat din Maramureş în urmă cu 13 ani, la Bucureşti, unde a urmat cursurile facultăţii. Este absolvent al Institutului medico-militar din cadrul Facultăţii de Medicină „Carol Davila" Bucureşti. A absolvit în urmă cu opt ani şi, de atunci, a făcut rezidenţiatul şi specializarea în medicină de Urgenţă la Spitalul Militar din Bucureşti. „S-a specializat în medicina de Urgenţă şi a lucrat o vreme şi pentru SMURD Bucureşti. A salvat sute de vieţi, dar acum are el nevoie de ajutorul semenilor", spune, cu ochii în lacrimi, Vasile Fanea, tatăl medicului.

Citeste articolul accesand linkul: http://www.adevarul.ro/locale/baia_mare/Un_medic_baimarean_are_nevoie_de_ajutorul_semenilor_0_411559138.html

Va multumesc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...