duminică, 19 iulie 2009

Signorina Mascarpone


Ingrediente
-400 g aluat de foi congelat
-1 varf cutit scortisoara
-60 g zahar
-1 limeta
-125 g mascarpone
-150 g branza de vaci
-500 g capsuni
-2 linguri miere

Mod de preparare
1. Aluatul de foi se lasa sa se decongeleze conform indicatiilor de pe ambalaj. Se incinge cuptorul la 200 C. Se ung cu unt 12 forme mici de tarte. Se intind pe planseta foi de aluat si se tapeteaza cu ele formele. Se acopera blaturile cu hartie de copt si se aseaza pe ele boabe de fasole uscate. Se coc 15 minute.
2. Se amesteca scortisoara cu 1 lingurita de zahar. Blaturile de tarta se scot din cuptor si se desprind din forme, se indeparteaza bucatile de hartie, cu tot cu boabe. Se presara pe blaturi scortisoara cu zahar si se lasa sa se raceasca.
3. Pentru umplutura, se stoarce sucul de la o limeta si se rade coaja. Se amesteca impreuna cu mascarpone, branza de vaci si restul de zahar.
4. Se taie sferturi capsunile si se amesteca impreuna cu mierea. Pe blaturi se aseaza crema de mascarpone si se decoreaza cu capsuni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...