Ingrediente
-225 g unt
-75+50 g zahar pudra
-175 g faina
-2-3 lingurite zeama de lamaie
-bomboane mici colorate
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul circa 10 minute inainte de a coace fursecurile. Tapetati cu hartie de copt o tava intinsa. Frecati untul cu 75 g zahar pudra pana cand obtineti o crema pufoasa. Adaugati incet-incet faina si amestecati cu mixerul 2-3 minute, pana la omogenizare. Puneti cu lingurita sau cu spritul fursecurile in tava.
2. Coaceti 6-8 minute in cuptorul preincalzit, apoi lasati-le sa se raceasca. Cerneti restul de zahar pudra intr-o farfurie si adaugati zeama de lamaie. Amestecati bine si dati la microunde pentru un minut pana se topeste zaharul. Ungeti jumatate din fursecuri si decorati-le cu bombonele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu