marți, 16 iunie 2009

Spaghete cu fructe de mare


Ingrediente
-500 g fructe de mare asortate
-300 g spaghete
-1 ardel rosu iute
-100 ml ulei de masline
-3 catei de usturoi
-3 linguri pesmet
-sare si piper
-coaja si zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare
1. Se pune pasta la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.
2. Se taie marunt fructele de mare si se prajesc in putin ulei de masline, iar la final se condimenteaza cu sare si piper. Curatati tava si parjiti apoi intr-o lingura de ulei pesmetul. Curatati din nou tava si incalziti uleiul care a mai ramas. In el veti praji usturoiul tocat bine si ardeul iute tocat marunt fara samburi. Stingeti cu suc de lamaie.Se pun pastele intr-un bol mare si se adauga fructele de mare, pesmetul, compozitia de usturoi si coaja de lamaie. Se gusta si se potriveste de sare si piper.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...