duminică, 21 iunie 2009
Mini-pizza
Aluatul l-am facut la masina de paine pentru ca asa imi iese cel mai bine. Aceia dintre voi care nu aveti aceasta ustensila minune incercati un aluat traditional facut cu:
-1/2 cub drojdie
-250 g faina
-2 linguri ulei de masline
-sare
Topping
-200 g sunca
-1 carnat
-500 g rosii taiate cuburi la conserva
-125 g mozzarela
-parmezan
-ulei de masline
-2 catei de usturoi
-50 g masline negre
Aluatul se intinde bine sa fie foarte subtire si se decupeaza din el pizze de marime mica. Se unge fiecare cu ulei de masline in care au fost prajiti in prealabil cateii de usturoi.In cazul celei cu sunca se pune o bucata de mozzarela, 1 lingura de rosii, o bucata de sunca si masline, iar pentru cea cu carnat o bucata mozzarela, 3 bucatele carnat, 1 lingura de rosii si mult parmezan. Daca vreti sa faceti si margherita se pune o bucata mozzarela, 2 linguri de rosii si busuioc.
Se dau la cuptor pana vedeti ca se fac aramii marginile, ceea ce inseamna ca sunt gata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu