sâmbătă, 13 iunie 2009

Briose cu ciocolata si banana


Ingrediente:
-1 banana mare
-1 lingura suc de lamaie
-80 g crema de branza
-3 linguri ulei
-3 oua
-250 ml lapte
-2-3 picaturi esenta de rom
-1 pachet zahar vanilat
-375 g faina
-175 g zahar
-1 pachet praf de copt
-1 varf sare
-15 g cacao
-1 lingura zahar pudra pt ornat

Mod de preparare
1. Incingeti cuptorul la 180 C. Asezati formele de hartie intr-o tava pentru briose. Curatati banana, taiati-o felii pe care le stropiti cu suc de lamaie pentru a nu capata o culoare maro.
2. Puneti crema de branza intr-un castron si amestecati-o cu telul. Adaugati uleiul si amestecati. Inglobati ouale, laptele, romul si zaharul vanilat.
3. Intr-un alt castron amestecati bine cu o lingura de lemn faina, zaharul, praful de copt, sarea si praful de cacao. Incorporati amestecul cu oua si lapte in cel cu faina si amestecati cu lingura pana cand totul capata un aspect uniform. Incorporati bucatile de banana.
4. Umpleti formele de briose cu aluatul preparat si coaceti-le cam 25 de minute. Se scot se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar. Se pot servi cu sirop de ciocolata si inghetata de vanilie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...