luni, 8 iunie 2009

Paste la tava



Ingrediente
-1 pui fara piept
-400 g pasta scurta
-1 lingura ulei de masline
-2 catei de usturoi pisati
-1 ceapa rosie
-500 g pasata de rosii
-100 g frunze tinere de spanac
-200 g parmezan
-sare si piper
Mod de preparare

1. Se gateste puiul la punga magica in mod traditional. Cand este gata se ia carnea, fara piele, de pe oase si se taie in bucati maricele.
2. Se incalzeste cuptorul la 180 C. Se fierbe pasta de jumatate intr-o oala cu apa si sare. Intre timp se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se parajeste usor ceapa si usturoiul taiate marunt.
3. La final se amesteca toate: pastele, ceapa si usturoiul, carnea de pui, pasata de rosii, spanacul si jumatate din cantitate de parmezan. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tava unsa cu unt.
4. Se pune restul de parmezan deasupra si se da la cuptor pentru 20 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...