joi, 21 mai 2009

Costita marinata la gratar


Ingrediente
-800 g costita cu soric
-300 ml suc de rosii
-3 lingurite sos Worcester
-2 catei de usturoi tocati
-1 lingura zahar brun
-1/2 lingurita boia
-1 kg cartofi noi
-sare, piper, ulei

Mod de preparare
1. Se marineaza costita intr-un vas ceramic timp de 4 ore inainte de preparare. Marinata se face din sosul de rosii, sosul Worcester, usturoiul tocat, zaharul brun si boiaua.Costita se unge bine cu marinata, iar vasul ceramic in care se pune se acopera cu folie si se da la frigider. Intre timp se pregatesc cartofii care se taie rondele pe lung si se condimenteaza cu sare, piper si ulei, amestecandu-se sa se unga bine.
2. Se prajesc pe gratar costitelecare se pensuleaza des cu marinata, iar apoi cartofii si se servesc cu salata verde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...