joi, 21 mai 2009

Casarecce cu snitel fraged de pui


Aceste paste cu o infatisare mai deosebita sunt de la Barilla si au un gust de-a dreptul exceptional, completand de minune carnita cu care le-am servit alaturi.


Ingrediente
-300 g casarecce
-500 g piept de pui
-3 oua
-3 linguri smantana
-5 linguri faina alba
-sare, piper
-otet
-2 catei de usturoi tocati marunt
-ulei de masline
-1 legatura patrunjel

Mod de preparare
1. Se taie pieptul felii pentru snitele. Se stropesc bucatile cu putin otet si apoi se bat bine. Faina se amesteca cu sarea si piperul, iar ouale se bat impreuna cu smantana si putina sare. Se dau snitelele prin faina cu condimente si apoi prin ou si se prajesc pana devin aurii.
2. Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba "al dente" si se strecoara . Se prajeste putin usturoiul in uleiul de masline si se adauga rapid pastele fierbinti. Se da focul pe mic si se adauga si patrunjelul taiat marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa doua minute sa schimbe arome, amestecand bine. Se serveste pasta cu snitel si salata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...