luni, 25 mai 2009

Briose cu capsuni


Saptamana trecuta mi-am achizitionat mult prea asteptata tava pentru briose asa ca era obligatoriu sa o testez.

Ingrediente:
-400 g faina
-165 g zahar
-1 praf de copt
-coaja rasa de la o portocala
-250 g capsuni taiati bucati
-2 oua
-300 ml lapte batut
-80 g unt
-zahar pudra

Mod de preparare
1.Preincalziti cuptorul la 200 C. Amestecati faina cu praful de copt, zaharul si coaja de portocala. Adaugati capsunile si incorporatile cu grija.
2. Topiti untul si apoi lasati-l sa se raceasca. Mixati ouale cu laptele batut si untul racit. Adaugati acest amestec la ingredientele solide si amestecati cu mare grija.
3. Puneti hartiute de copt pentru briose in fiecare forma si umpleti cu aluat cu ajutorul unei linguri. Coaceti pentru 18 minute sau pana se auresc, iar dupa ce se racesc pudrati-le cu zahar.

1 comentarii:

Anonim spunea...

ce tare!

Trimiteţi un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...