miercuri, 21 noiembrie 2012

Frittata cu cartofi, ceapa verde si marar

O reteta GoodFood usor de preparat si mancat cu multa pofta.

Ingrediente
- 400 g cartofi fierti
- 4 oua, batute
- 4 tulpini de ceapa verde
- o legatura mica marar
- 2 linguri ulei de masline
- 25 g cascaval

Mod de preparare
1. Curatati de coaja si feliati cartofii. Spalati si taiati fin ceapa si mararul. Incingeti intr-o tigaie, care se poate pune si la cuptor, uleiul de masline si prajiti rondelele de cartofi cca 8 minute pana devin usor crocante.
2. Batem ouale impreuna cu ceapa, mararul, sare si piper. Le adaugam peste cartofi si dam focul pe mic. Presaram cascavalul ras deasupra si lasam 8 minute pana amestecul incepe sa se aseze, apoi dam pe grill-ul cuptorului pentru cateva minute, pana capata o crusta aurie deasupra.

4 comentarii:

Dana Gherman spunea...

Am mancat ceva asemanator in Spania, foarte buna!

Unknown spunea...

Arata tare bine, si sigur delicioasa foc!

In bucatarie la Sidy spunea...

Arata intr-un mare fel si sunt sigura ca si gustul este pe masura....
Te tzuc cu drag !

Anonim spunea...

Ador omletele la cuptor !!! <3

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...