marți, 11 ianuarie 2011

Friptura tocata


Merge minunat alaturi de o garnitura de cartofi piure cu usturoi.

Ingrediente
-1 chifla veche de o zi
-1 rosie
-1 ardei rosu
-1 ardei verde
-1 ardei galben
-2 cepe rosii
-2 linguri ulei de masline
-2 catei de usturoi
-100 g mozzarella
-800 g carne tocata de vita
-2 oua
-1 lingurita cimbru tocat
-1 lingurita oregano tocat

Mod de preparare
1.Se inmoaie chifla in apa.Se taie rosiile felii, ceapa rondele si ardeii fasii.Se incinge uleiul si se caleste ceapa si se adauga ardeii.Se sareaza si se pipereaza.
2.Se incinge cuptorul la 200 C.Se toaca usturoiul si se taie felii mozzarella.Se stoarce chifla si se framanta cu carnea tocata, oua, usturoi, cimbru si oregano.Se condimenteaza cu sare si piper.
3.Se aseaza compozitia intr-o tava pentru gratin si se orneaza cu amestecul de legume, rosii si mozzarella.Se coace pentru 40 de minute.

2 comentarii:

Iulia spunea...

Foarte fain! Imi faci o foameee...:D

Dana Gherman spunea...

foarte bine arata!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...