miercuri, 19 ianuarie 2011

Choux a la creme cu frisca


Avand in vedere ca suntem topiti dupa tot ce e mic si plin de crema, astea au ajuns direct "la suflet".

Ingreduente
-50 g unt
-sare
-2 plicuri zahar vanilat
-180 g faina
-3 oua mari
-250 ml frisca
-50 g ciocolata

Mod de preparare
1.Se dau in fiert 250 ml apa cu unt, un praf de sare si zahar vanilat.Se adauga faina dintr-o data si se amesteca pana ce aluatul se desprinde ca o galusca de pe fundul vasului. Se pune intr-un bol, se lasa sa se racoreasca putin si se inglobeaza ouale pe rand, amestecand dupa fiecare.
2.Se preincalzeste cuptorul la 210 C si se spriteaza gramajoare.Se coc 25 de minute.Se scot si se lasa sa se raceasca.Se bate frisca si se umplu gogosile, iar pe deasupra se orneaza cu ciocolata topita.

2 comentarii:

Zazuza spunea...

unele dintre cele mai bune prajiturele, astea sunt! si mie imi plac mult de tot!

Iulia spunea...

Arata delicios si stiu ca sunt excelente la gust!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...