miercuri, 20 octombrie 2010

Briose cu legume


Ingrediente
-1 dovlecel mic
-2 rosii
-4 cartofi
-3 linguri boabe de porumb
-1 ceapa
-1 catel usturoi
-2 linguri ulei
-1 lingurita cimbru
-5 oua
-2 linguri smantana
-seminte de floarea-soarelui
-sare,piper

Mod de preparare
Se taie cuburi dovlecelul.Se oparesc rosiile, se decojesc, se curata de seminte si se taie pulpa cuburi.Se fierb cartofii in coaja si se decojesc dupa ce s-au racit complet.Se taie cuburi.Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se calesc in 2 linguri de ulei.Se adauga legumele taiate cubulete, porumbul si cimbrul si se lasa pe foc pana se evaporeaza tot lichidul.Se lasa sa se racoreasca.Se bat ouale cu smantana si se adauga la legume. Se sareaza si se pipereaza.Compozitia se aseaza in adanciturile unei forme de briose unse si se presara deasupra seminte de floarea soarelui. Se coc 30 de minute.Se lasa sa se raceasca, se scot din forma si se servesc infasurate in hartie cerata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...