vineri, 6 noiembrie 2009

Pulpe la cuptor in stil provensal


Ingrediente
-3 pulpe cu sold
-4 linguri ulei de masline
-sare, piper, boia dulce
-400 g cartofi
-1 ardel gras verde
-2 cepe
-2 catei de usturoi
-125 ml vin alb
-200 ml supa de pasare
-o crenguta cimbru
-200 g rosii cherry din conserva

Mod de preparare
1. Se taie pulpele jumatati, se spala si se sterg. Se amesteca doua linguri de ulei cu sare, piper si boia. Se unge carnea cu acest amestec.
2. Se incinge cuptorul la 200 C. Se curata cartofii si se taie felii. Se taie ardeul verde in fasii, ceapa pestisor si usturoiul marunt.
3. Carnea se prajeste in uleiul ramas si se scoate in vasul pentru cuptor. Se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga cartofii si ardeul gras si se calesc. Se toarna vin, supa si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai lasa pe foc pana se infierbanta , apoi se rastoarna peste carne. Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 15 minute. Se scoate vasul se adauga rosiile si crenguta de cimbru, se acopera si se mai da la cuptor 30 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...